Gedik Kaynak, Amerika FABTECH Fuarında Uluslararası Ziyaretçilerle Buluştu

Gedik Kaynak, Amerika FABTECH Fuarında Uluslararası Ziyaretçilerle Buluştu

Gedik Kaynak, Chicago’da düzenlenen Amerika FABTECH Fuarı’nda en yeni kaynak teknolojilerini ve yenilikçi çözümlerini uluslararası ziyaretçilere tanıttı. Fuar süresince hem sektör profesyonellerinden hem de farklı ülkelerden gelen katılımcılardan yoğun ilgi gördü. Ziyaretçiler, sergilenen ürünler ve teknolojiler hakkında detaylı bilgi alma fırsatı buldu.

Uluslararası Ziyarette Türkiye’nin Yetkinliği Öne Çıktı

Etkinlik sırasında Türkiye Cumhuriyeti Chicago Başkonsolosu Tahir Bora Atatanır ve Ticaret Ataşesi Dr. Ahmet Samet Tekoğlu, Gedik Kaynak standını ziyaret etti. Bu ziyaret, Gedik Kaynak’ın uluslararası alandaki konumunu güçlendirirken, Türkiye’nin kaynak teknolojilerindeki uzmanlığını global ölçekte görünür kıldı.

Gedik Kaynak’ın Global Vizyonu

Gedik Kaynak, global vizyonu doğrultusunda kaynak teknolojilerindeki son gelişmeleri dünyanın dört bir yanındaki profesyonellerle buluşturmayı sürdürecek. Sektördeki yenilikçi çözümleriyle fark yaratmaya devam ederek, uluslararası pazarda liderlik hedefini pekiştiriyor.

15.10.2025