Lazer Kaynak Teknolojisi: Hızlı, Verimli ve Çevre Dostu

Lazer Kaynak Teknolojisi: Hızlı, Verimli ve Çevre Dostu

Hızlı ve Verimli: Lazer Kaynak Teknolojisinin Gücü!

Konvansiyonel kaynak yöntemlerine göre oldukça hızlı ve verimli olması nedeniyle kullanımı hızla artan lazer kaynak teknolojisi, düşük ısı girdisi ve minimum deformasyonla kaynak ve kesme işlemi yapabilme imkanı sağlıyor.

Kolay Kullanım, Profesyonel Bilgi Gerektirmez: Lazer Kaynak Avantajları

Kullanımı oldukça kolay olmak ile birlikte kaynak yapmak için profesyonel bilgi ve tecrübe gerektirmediğinden deneyimli kaynakçı olma zorunluluğunu ortadan kaldırıyor. Geleneksel kaynak yöntemlerine göre çok daha hızlı olması göze çarpan özelliklerinden

Çevre Dostu ve Enerji Verimli: Lazer Kaynağın Çevresel Katkısı

Lazerin fotoelektrik dönüşüm verimliliği sonucunda % 30’a kadar daha az enerji tüketimi sağlanır dolayısıyla çevre dostudur. Lazer kaynak işleminde oluşan oldukça düşük ısı girdisi sayesinde, en ince malzemelerde dahi nüfuziyetli, deformasyonsuz ve mukavemetli kaynaklar elde edilebilmektedir. 

 GeKaLaser 1000, GeKaLaser 1500, GeKaLaser 2000 olmak üzere 3 farklı güç seçeneğiyle ürün gamımızda mevcut olan fiber lazer kaynak makineleri, 3IN1 özelliği ile alaşımsız çelik, paslanmaz çelik, alüminyum, bakır, pirinç gibi çeşitli malzemelerin birleştirilmesinin yanı sıra kesme ve temizleme yapma imkanı sunarken, kesintisiz kaynak modu ile kaynak sonrası tesviye ve taşlama işlemlerine gerek duyulmadığından ek işçilik maliyetlerini de elimine ediyor.

 Farklı Sektörlere Kesin Çözümler

GeKaLaser Lazer Kaynak makinelerimiz, endüstriyel mutfak imalatı, mobilya raf ve iskele imalatı, makine imalatı, korkuluk ve pencere imalatı, reklamcılık ve aydınlatma sektörü, otomotiv, tıp, havacılık sektörü gibi birçok uygulama ve sektörde kesin çözümler sunar. 

28.07.2023